Friday, March 12, 2010

Selamat Berbicara

Sudah lama aku membisu. Menyepi diri membekukan jari jemari dan hati untuk merungkai kekusutan atma. Wahai teman2 di luar sana. Aku sebenarnya sudah tewas dengan ujian Allah. Aku sedar aku lemah dan tidak punya kekuatan walau pun untuk mengatur hidup ku sendiri. Walau sebijak mana pun akal, takkan dapat menyaingi Yang Maha Esa. Rancanglah...binalah strategi hidup sendiri. Namun percayalah Yang Maha Esa Lebih Mengetahui. Semuanya dengan limpah rahmat dan keberkatannya setiap kesusahan itu adalah petanda rahmat daripadaNya.
Aku malu dan aku redha dan pasrah dengan takdir hidupku. Sudah lama aku sedar bahawasanya aku sebenarnya tidak punya apa-apa hatta diri ku sendiri. Semuanya milik Allah swt. Ya Allah Ya Rabbi...ampunkan aku. Limpahkan rahmat Mu kepada ku. Sesungguhnya aku hanya mengharapkan Rahmat dariMu Ya Allah.

1 comment:

Unknown said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA